пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

У ШИШАЦЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЯТЬ СЛУЖБУ В СПРАВАХ ДІТЕЙ

У Шишацькій громаді утворять Службу у справах дітей Шишацької селищної ради.


Про це йдеться у відповідному проєкті рішення Шишацької селищної ради, підготовленому на розгляд 5 сесії. 

З метою реалізації на території Шишацької об’єднаної територіальної громади державної політики з питань соціального захисту дітей селищна рада планує вирішити:

1. Утворити Службу у справах дітей Шишацької селищної ради як юридичну особу публічного права.

2. Затвердити Положення про Службу у справах дітей Шишацької селищної ради (додається).

3. Визначити місцезнаходження юридичної особи за адресою: 38000, Полтавська область, смт.Шишаки, вул.Партизанська, будинок 2.

4. Визначити Службу у справах дітей Шишацької селищної ради головним розпорядником бюджетних коштів.

5. Начальнику Служби у справах дітей Шишацької селищної ради посадовий оклад встановити на рівні посадового окладу начальника самостійного відділу, встановленого додатком 51 постанови Кабінету Міністрів України №268 від 09.03.2006 (зі змінами).

6. Доручити селищному голові Тутці О.І. вжити необхідних заходів щодо проведення державної реєстрації юридичної особи.

Майбутня структура Служби поки що не відома, як і штат службовців. Положення про Службу у справах дітей Шишацької селищної ради, яке пропонується на затвердження депутатам, передбачає лише посаду начальника служби, який "призначає на посади та звільняє працівників Служби в порядку, визначеному діючим законодавством". 

Граничну чисельність, фонд оплати праці працівників служби мають затверджувати рішення сесії Шишацької селищної ради. Кошторис та штатний розпис служби затверджуються селищним головою в межах граничної чисельності та фонду оплати праці її працівників.

Нагадаємо, раніше на Шишаччині працювала Служба у справах дітей Шишацької РДА. Вона припинила свою роботу в результаті реорганізації райдержадміністрацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар