неділю, 21 лютого 2021 р.

ШИШАЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРОФІНАНСУЄ РЕМОНТ АДМІНБУДІЛІ ПОЛІЦІЇ

Шишацька селищна рада планує виділити майже 400 тисяч гривень на ремонт адмінбудівлі поліції.


Відповідно запропонованих змін до Шишацького селищного бюджету на 2021 рік, селищна рада на найближчій сесії збирається виділити 395 000 грн на ремонт частини приміщення адмінбудівлі сектору поліцейської діяльності за адресою: селище Шишаки, вул. Небесної Сотні, 8.

Обгрунтування даної потреби не озвучується. Проте відомо, що вказані кошти планують спрямувати на Програму профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю і передати субвенцією до Державного бюджету.

Нагадаємо, що МВС - одне з найбільш фінансово забезпечених міністерств в Україні. Зокрема, цього року на його потреби у Держбюджеті передбачено 98,3 млрд грн. При тому, що, наприклад, на Міністерство розвитку громад і територій держава виділяла всього 7,1 млрд грн.

Як бачимо, на потреби місцевих відділень поліції виділених державою коштів не вистачає, тому й ремонтувати будівлю поліції доводиться за рахунок бюджету громади.

Натомість на встановлення зовнішнього відеоспостереження у Шишацькій громаді, яке дійсно може допомогти боротьбі зі злочинністю та профілактиці правопорушень, цього року коштів у селищному бюджеті знову не передбачили.

По темі:

УСІ НОВИНИ

Шишаччина у Facebook

Шишаччина у Telegram 

1 коментар: