четвер, 11 лютого 2021 р.

У ШИШАЦЬКІЙ ШКОЛІ ІМЕНІ ВЕРНАДСЬКОГО ВИЯВИЛИ ПОРУШЕННЯ КАРАНТИННИХ ВИМОГ

Держпродспоживслужба під час рейду виявила ряд порушень карантинних вимог у опорному закладі Шишацькій спеціалізованій школі імені В.І. Вернадського.


З 3 по 4 лютого фахівці Шишацького районного управління ГУ Держпродспоживслужби перевірили 7 дошкільних навчальних закладів і закладів загальної середньої освіти.

Під час рейду в опорному закладі “Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області” були встановлені наступні порушення:

- У приміщеннях недостатньо пам’яток та іншої інформації щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби COVID-19 серед персоналу або здобувачів освіти.

- Проведення термометрії персоналу закладу освіти здійснюється безконтактним термометром, який показує недостовірну температуру тіла.

- Недостатня кількість в коридорах, санвузлах окремих контейнерів (урн) з кришками та поліетиленовими пакетами для централізованого збору використаних засобів індивідуального захисту, паперових серветок.

- У коридорах та класах відсутні маршрути руху та графіки, за якими відбувається допуск здобувачів освіти до закладу.

- У деяких класах не організовані місця для обробки рук антисептичними засобами.

- У трьох класах наповненість груп перевищує 20 осіб.

- Після кожного навчального заняття не проводиться провітрювання.

- Не забезпечено організацію харчування згідно вимог.

UPD. У адміністрації Шишацької школи ім. В.І. Вернадського нам пояснили, що насправді у навчальному закладі порушень не допускають і всі звинувачення Держпродспоживслужби - безпідставні.

По темі:

Держпродспоживслужба виявила порушення у закладі освіти 

УСІ НОВИНИ

Шишаччина у Facebook

Шишаччина у Telegram 

Немає коментарів:

Дописати коментар