середу, 15 березня 2023 р.

У ШИШАКАХ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ТРОТУАР НА ЦЕНТРАЛЬНІЙ ВУЛИЦІ

У селищі Шишаки цього року запланували ремонт тротуару на вулиці Кирила Осьмака.


Сьогодні член виконкому Шишацької селищної ради Віталій В'юн повідомив, що у Шишаках будуть ремонтувати тротуар на центральній вулиці селища. Та про те, що селищна рада вже замовила відповідну проектно-кошторисну документацію.

Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Шишацької селищної ради оприлюднило тендер на розробку проектно-кошторисної документації капітального ремонту тротуару на вулиці Кирила Осьмака.

Відповідно тендерних умов, тротуар ремонтуватимуть на відрізках - від будинку 74 до будинку 120а (від прокуратури до Рушничка) та від будинку 131 до будинку 169 (від Рушничка до вулиці Вершина).

Проектно-кошторисну документацію виготовлятиме полтавська підприємиця Юлія Болотіна за 83,3 тис грн. Виконати замовлення вона має до 31 травня. Відповідно, ремонт почнеться не раніше червня цього року.

У якому стані знаходиться тротуар нині, можна побачити на відео:

Шишаччина у Telegram

"Шишаччина" - інформаційний проект волонтерів. 
Якщо Вам цікава наша робота - підтримайте редакцію донатом.
Ваші 10 грн сьогодні - 10 новин від нас завтра!
Монобанк 4441 1144 4254 8622

5 коментарів:

  1. А шо там коштуе аж 83000? Порахуаать скiльки брукiвки треба на певну довжину тротуару? Може хай би ця розумака пiшла руiни розбирать за 4500 на мiсяць?

    ВідповістиВидалити
  2. Ще й до 31 травня. Це ж яка складна iнтелектуальна робота шо треба думать аж майже 3 мiсяцi

    ВідповістиВидалити
  3. А у нашого комунгоспу руки з жопи щоб хакупить ту брукiвку,гранвiдсiв та самим укласти? А скiльки чого можна й рулеткою помiрять та помножить. На 83000 можна накупить брукiвки шоб викласти половину того тротуару,а вони збираються якiйсь тупiй пиздi заплатить шоб вона порахувал,бо в самих ума нема помножить довжину на ширину

    ВідповістиВидалити
  4. Де ви видрали ілюстрацію??? Що за "поселковий совет"???? "администрация района"? Де ви живете? у рязані чи казані???

    ВідповістиВидалити