вівторок, 28 березня 2023 р.

ШИШАЦЬКІ ЮНІ ГИРЬОВИКИ ЗДОБУЛИ МЕДАЛІ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

Двоє вихованців шишацької школи гирьового спорту здобули медалі, виступаючи за збірну Полтавщини на Чемпіонаті України.


На спортивній базі Національного університету "Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка" відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат.

Участь у змаганнях взяли спортсмени з восьми областей України - близько 160 учасників. У складі збірної команди Полтавщини виступили Шишацької ДЮСШ Максим Спиця та Ярослав Маловічко.

Як повідомив тренер Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Ігнатьєв, змагаючись в першій вправі - поштовх на гирях 16 кг вікової групи до 16 років у ваговій категорії до 68 кг - Максим Спиця поліпшив власний результат – 108 поштовхів двох гир, та посів ІІ місце. У вправі "ривок" його результат 208 раз – ІІІ місце. За сумою двоборства він здобув срібну нагороду, а в змаганнях серед учнів посів також ІІ місце за сумою двоборства.


Ярослав Маловічко змагався серед спортсменів вікової групи до 18 років у ваговій категорії до 68 кг, на гирях 24 кг. Йому вдалося вибороти бронзову нагороду в ривку - 120 підйомів, та бронзову нагороду - в змаганнях серед учнів за сумою двоборства.

Збірна команда полтавських юнаків та юніорок, учнів та учениць з великим відривом впевнено здобула перемогу, випередивши команди дніпропетровців – ІІ місце та житомирців – ІІ місце.

Немає коментарів:

Дописати коментар