четвер, 23 березня 2023 р.

НА ШИШАЧЧИНІ ПОХОВАЛИ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ВІТАЛІЯ ПАСЮРУ

На війні проти російських окупантів, у Донецькій області загинув Віталій Васильович Пасюра із села Маликівщина Шишацької громади.


Жорстока війна забрала ще одне молоде життя. Янголом став житель села Маликівщина Гоголівського старостинського округу 23-річний Віталій Пасюра, життя якого обірвалося у Покровському районі на Донеччині.

Народився захисник 20 лютого 2000 року. Пішов до першого класу Гоголівської школи. Потім проживав і навчався у Кобеляцькому районі. 

Після закінчення школи вступив до Полтавського міжрегіонального професійного училища, де отримав спеціальність машиніста екскаватора, тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва та водія автотранспорту. Після закінчення навчання працював у торговій мережі "Аврора" у Полтаві.

18 жовтня 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Захищаючи Батьківщину, загинув 18 березня 2023 року.

Пішов із життя ввічливий, добрий, відповідальний молодий воїн, вписавши своє ім’я в історію боротьби українського народу проти російського окупанта.

Поховали воїна на батьківщині, у селі Маликівщина.



Уся Шишацька громада глибоко сумує з приводу загибелі захисника Віталія Пасюри і висловлює щирі співчуття його рідним та близьким. 

Вічна пам’ять і слава Герою!

Наші Герої:

Немає коментарів:

Дописати коментар