середу, 15 березня 2023 р.

ПОЛІЦІЯ ПРОСИТЬ ДОПОМОГТИ ВСТАНОВИТИ ОСОБУ ЗАГИБЛОЇ У ПСЛІ ЖІНКИ (ФОТО)

Поліція звернулася до мешканців громади - допомогти встановити особу жінки, тіло якої 13 березня виявили у річці Псьол, у Шишаках.


13-го березня, близько 13:40 години, до поліції надійшло повідомлення від жителя селища Шишаки, що під час риболовлі на річці Псьол, поблизу Водокачки, він виявив тіло жінки без ознак життя. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, рятувальники та медики. 

У річці на відстані близько 2-3 метрів від берега, на поверхні води перебувало тіло неживої жінки. Його дістали на берег рятувальники ДСНС.

За даним фактом слідчий підрозділ, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Обставини трагедії з’ясовує слідство.

За результатами висновку судово-медичної експертизи, причина смерті жінки - утоплення. Слідів насильницької смерті не встановлено.

Поліція вживає заходи щодо встановлення особи померлої. 

Прикмети жінки: на вигляд 60-65 років, зріст 156 см, повної тілобудови.

Була одягнена (речі на фото): у пальто чорного кольору 52 розміру, чорні штани, червону спідницю з чорним візерунком на підкладці, сіру кофту, чорно-білу блузу, синій светр, коричневу шапку зі штучного хутра, чорні зимові чоботи 41-42 розміру. Також мала на собі золоті сережки у формі кульки. 










Шановні громадяни, якщо ви упізнали жінку за прикметами та одягом, або у вас є інша інформація, що допоможе встановити її особу, просимо якнайшвидше зателефонувати до сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №3 (смт Шишаки) Миргородського райвідділу поліції за номерами: 0950121941 - чергова частина поліції смт Шишаки, 0996576303 - чергова частина Миргородського райвідділу поліції, 0953889943 - кримінальна поліція, або 102.

За темою:

Немає коментарів:

Дописати коментар