пʼятницю, 17 березня 2023 р.

ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ПОБУВАВ НА ШИШАЧЧИНІ

Заступник начальника Полтавської облвійськадміністрації Максим Калінін із робочою поїздкою відвідав Шишацьку громаду.


Спочатку оглянув Центр соціальної активності у Чернишівці. Нині заклад працює за кількома напрямами. Тут жителі громади можуть отримати лікувальні й оздоровчо-реабілітаційні послуги, відвідати перукаря. 

"Поспілкувалися з людьми, які приїхали з ближніх сіл. Говорять, що раніше, щоб зробити крапельницю, масаж, пройти фізпроцедури, треба було їхати в Шишаки. Це набагато далі. Нині ж послугами центру задоволені. Також тут працює кімната допомоги постраждалим від домашнього насильства, гуманітарний хаб для ВПО", – зазначив Максим Калінін. 

Також він разом із головою громади Олександром Туткою ознайомилися з роботою Шишацької лікарні планового лікування.




"Стаціонар закладу розрахований на 60 ліжок, є поліклінічне відділення. Лікарня надає послуги пацієнтам з усієї Шишацької громади. В укритті медзакладу облаштували опікові палати, резервну операційну, маніпуляційну, пологову зали. Наразі є проблема з вентиляцією. Але нині ми над цим працюємо" , – зауважив Олександр Тутка.


Оглянули також два пункти незламності: у селі Михайлики - на базі місцевої пожежної охорони, та в Шишацькій селищній раді. Прихистки забезпечені всім необхідним, готові приймати людей у разі потреби. Загалом їх у Шишацькій громаді – 13.


У Шишацькому відділенні "Укрпошти" Максим Калінін із головою Миргородської РВА Віталієм Дяківничем перевірили, як люди міняють старі лампочки на нові.

1 коментар:

  1. "Є проблеми, але ми над цим працюємо" - це постійна відмазка Тутки на все шо не зроблено. "Праця" йде, а проблеми залишаються.

    ВідповістиВидалити