середу, 13 листопада 2019 р.

НА ШИШАЧЧИНІ ТРИВАЄ РЕМОНТ АВТОДОРОГИ "ОПІШНЯ - МИРГОРОД"

На території Шишацького району триває ділянковий середній ремонт автодороги "Лубни - Миргород - Опішня", який за 415 млн. гривень виконує помічена у розтраті державних коштів одеська будівельна компанія.


На автомобільній дорозі Р-42"Лубни-Миргород-Опішня" триває поточний середній ремонт окремих ділянок. Зараз роботи виконуються в Шишацькому районі. Їх здійснює підрядник з Одеси ТОВ "Росдорстрой". Служба автомобільних доріг полтавської області, за результатами тендеру, уклала з ними підряд на суму 414 928 946 грн.



Журналісти "Шишаччини", спільно з аналітичною платформою YouControl, дослідили історію підрядної компанії і встановили, що слідче управління ГУ Нацполіції у Полтавській області нині проводить досудове розслідування по кримінальному провадженні №12019170000000302 від 22.08.2019 з правовою кваліфікацією за частиною 2 статті 191 ККУ за фактом привласнення та розтрати державних коштів посадовими особами Полтавської обласної державної адміністрації, Служби автомобільних доріг у Полтавській області та ТОВ "Ростдорстрой" під час капітального ремонту мосту через річку Кобелячок на автомобільній дорозі державного значення М-22"Полтава-Олександрія" біля села Свердловське Полтавської області.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що посадові особи Полтавської ОДА за попередньою змовою з посадовими особами Служби автомобільних доріг в Полтавській області та ТОВ "Ростдорстрой" здійснили розтрату та привласнення державних коштів, виділених на капітальний ремонт мосту через річку Кобелячок на автодорозі  "Полтава-Олександрія" біля села Свердловське.

Ціна укладеного між ними договору становить 15 699 952 грн. Триває слідство.

Олександр Ткаченко

Немає коментарів:

Дописати коментар