вівторок, 19 листопада 2019 р.

ЮЛІЯ РИБЧЕНКО ОТРИМАЛА СТИПЕНДІЮ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ІГОРЯ СЕРДЮКА

Учениця Великобузівського НВК Юлія Рибченко отримала стипендію Полтавської обласної ради імені Героя Небесної сотні - Героя України Ігоря Сердюка.


Напередодні Дня гідності та свободи у Полтаві відбулася Урочиста церемонія відзначення стипендіатів стипендії Полтавської обласної ради імені Героя Небесної сотні – Героя України Ігоря Сердюка.

Ігоря Сердюк у грудні 2013 року  з рідного Кременчука  поїхав на Майдан, де починалася Революція гідності. Там він загинув – 18 лютого 2014-го, міцно тримаючи в руці національний прапор. Ігорю було 44 роки.

У липні 2018 року рішенням обласної ради заснували стипендію імені Ігоря Сердюка. Нею відзначають найкращих учнів, студентів і молодих вчених Полтавщини.



У номінації “Учні закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти стипендіаткою стала учениця 10 класу Великобузівського навчально-виховного комплексу Шишацької селищної ради Юлія Ігорівна Рибченко.


Нагадаємо, у вересні 2017 року восьмикласниця Юлія Рибченко перемогла на Всеукраїнському конкурсів рефератів, оголошених Посольствами Республіки Індонезія та Литовської Республіки в Україні.


У червні 2018 року Юлія виграла Гран-прі конкурсу плакатів, присвяченого 100-річчю державності Литви.


Цього року Юлія написала проект "Спортивно-розважально-інформаційно-ігрова територія дозвілля "Твій найкращий вибір" для села Тищенки, який переміг на обласному конкурсі "Бюджет участі" і буде реалізований наступного року за кошти обласного і селищного бюджету.

Потім вона підготувала на конкурс "Шкільний бюджет участі Полтавської області" проект  "Freedom class – навчайся у просторі без меж!" для Великобузівського НВК. Результати конкурчу ще неоголошені. Побажаємо Юлії перемоги!

UPD
За результатами голосування в конкурсі "Шкільний бюджет участі Полтавської області" проект  Юлії Рибченко "Freedom class – навчайся у просторі без меж!" переміг, як і ще два проєкти учнів Великобузівського НВК.

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар