четвер, 21 листопада 2019 р.

ЧЕМПІОНСЬКИЙ КУБОК ФК "АВАНГАРД" ПЕРЕДАЛИ ГОЛОВНОМУ СПОНСОРУ

Завойований ФК "Авангард" чемпіонський кубок передали головному спонсору команди.


Цього року ФК "Авангард" (Яреськи) став чемпіоном першої ліги Полтавщини з футболу.

Сьогодні голова Шишацької РДА, очільник районної футбольної організації Віктор Іваненко разом з тренером команди Анатолієм Шереметом передали завойований "Авангардом" Кубок першості Полтавської області генеральному директору Агрофірми ім. Довженка Сергію Жиліну. 

Агрогосподарство було головним спонсором футбольної команди. Керівник РДА зазначив, що без фінансової підтримки перемоги здобути не вдалося б.

3 коментарі:

  1. Я хочу поділитися свідченням того, як послуга фінансування Le_Meridian допомогла мені отримати кредит у розмірі 2,000,000.00 доларів США для фінансування мого проекту ферми марихуани, я дуже вдячний і пообіцяв поділитися цією законною компанією з фінансування для всіх, хто шукає спосіб розширити свій бізнес project.the company - компанія, що фінансує. Кожен, хто шукає фінансової підтримки, повинен зв’язатися з ними на адресу lfdsloans@outlook.com Або lfdsloans@lemeridianfds.com Містер Бенджамін також на WhatsApp 1-989-394-3740, щоб полегшити справи будь-якому заявнику.

    ВідповістиВидалити
  2. Здравствуйте,
    Мы предлагаем кредиты всем, кто в ней нуждается и в состоянии погасить нас. Очень быстро, эффективно и, прежде всего, конфиденциально.
    Свяжитесь с нами для получения более подробной информации.
    area.of.finance13@gmail.com  

    ВідповістиВидалити
  3. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити