вівторок, 26 листопада 2019 р.

УЧНІ ВЕЛИКОБУЗІВСЬКОГО НВК ПОКРАЩУЮЮТЬ СВІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

Три з п'яти проєктів школярів Шишаччини перемогли в обласному конкурсі "Шкільний бюджет участі". Всі вони були подані учнями Великобузівського НВК.


Інвествідділ Полтавської обласної ради оприлюднив результати голосування за проекти Шкільного бюджету участі, який вперше запровадили на Полтавщині цього року. 

Відповідно умов конкурсу, кожен учень будь-якого навчального закладу області міг запропонувати свою ідею для покращення своєї школи чи НВК. Далі жителі громад голосували за подані проєкти. Ініціативи, які набрали найбільше голосів підтримки, отримають кошти на реалізацію наступного року.

З 5 проєктів, які подали учні навчальних закладів Шишаччини, за результами голосування перемогли 3. Іншим просто не вистачило голосів.

Таким чином, наступного року отримають кошти на реалізацію проєкти учнів Великобзівського НВК:


Вітаємо Великобузівський НВК з потрійною перемогою! Мешканці Великобузівського старостинського округу вчергове підтвердили, що хочуть жити і навчатися у найкращих умовах. Тому не лінуються змінювати свою громаду самотужки.


Для прикладу, всі 5 запропонованих проєктів шкіл Опішнянської громади ввійшли до числа переможців, бо рівень активності у голосуванні мешканців Опішнянської ОТГ був значно вищим, ніж у мешканців Шишаччини. 

Немає коментарів:

Дописати коментар