четвер, 21 листопада 2019 р.

У ПОКРОВСЬКОМУ ВІДРЕМОНТУВАЛИ БУДИНОК КУЛЬТУРИ

У Покровському завершили капітальний ремонт будинку культури. 


Відродження сільського будинку культури розпочалося багато років тому. Колишній керівник сільської ради, а нині староста села Галина Клочко за підтримки однодумців намагалася залучити кошти з різних джерел, бо на бюджетні асигнування розраховувати не доводилося. 

Сільська рада взяла участь в одному з обласних розвиткових конкурсів і змогла отримати на реалізацію свого задуму 25 тисяч гривень. За ці кошти та спонсорську допомогу приватного підприємства «Агроекологія» розпочали ремонтувати фойє. 

На цьому покровчани не зупинилися. Подали проєкт на участь у відповідному всеукраїнському конкурсі. Отримали позитивну відповідь з тодішнього Мінрегіону: мали отримати 100 тисяч гривень. Але грошей так і не дочекалися.

Мрія стала реальністю вже в об’єднаній територіальній громаді. Для ремонту задіяли кошти селищного бюджету, підтримку народного депутата Олега Кулініча, керівництва та профспілкового комітету ПП «Агроекологія», місцевих фермерів Василя Барила, Валерія Корнієнка, Володимира Бурмаки, приватного підприємця Світлани Червонкової. Підтримали ідею депутат селищної ради Світлана Шрамко та небайдужі мешканці, котрі згуртувалися і досягли бажаного. 


Нещодавно у оновленому будинку культури відбувся святковий концерт до Дня працівників сільського господарства.




Також представник «Агроекології» Олександр Остапущенко вручив пісенному колективу «Зорецвіт» сертифікат на 20 тисяч гривень для придбання баяна.


Немає коментарів:

Дописати коментар