четвер, 21 листопада 2019 р.

У ШИШАКАХ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

З нагоди Дня Гідності та Свободи у Шишаках вшанували пам'ять борців за Україну.


"Вільні творити майбутнє!" - під таким оптимістичним гаслом, сьогодні, в центрі Шишаків відбулося відзначення Дня Гідності та Свободи.

Почесна ходу пройшла від районної адмінбудівлі до пам’ятника Кирилу Осьмаку, де відбувся урочистий мітинг та церемонія покладання квітів.



Голова райдержадміністрації Віктор Іваненко, голова районної ради Владислав Сафонов, перший заступник селищного голови Федір Дерій, районний військовий комісар Шишацького РВК - підполковник Андрій Прохоров, працівники органу виконавчої влади та місцевого самоврядування та громадські активісти засвідчили пам’ять видатному земляку - шишачанину Кирилу Осьмаку. 


Президент Української Головної Визвольної ради – підпільного парламенту і уряду, який керував визвольною боротьбою УПА, був непохитним борцем за свободу та незалежність України. Керівники району провели церемонію покладання квітів до пам’ятного знаку Кирилу Осьмаку.


У День Гідності та Свободи вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих на Майдані під час революції Гідності та полеглих у боях за свободу та територіальну цілісність України на Сході, віддали належну шану патріотизму й мужності українцям, які за покликом серця стали на захист незалежності Батьківщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар