понеділок, 25 травня 2020 р.

КАРАНТИН ПРОДОВЖИЛИ ДО 22 ЧЕРВНЯ

Карантин продовжили до 22 червня 2020 року із зняттям деяких обмежувальних заходів.


Сьогодні, 25 травня 2020 року за головування голови Шишацької РДА Сергія Скорохода та за участю членів комісії відбулося засідання комісії з ТЕБ і НС, на якому розглянули питання щодо поетапного послаблення протиепідемічних заходів на території Шишацького району.

Голова райдержадміністрації повідомив, що 23 травня 2020 регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області продовжила карантин з 22 травня 2020 року до 22 червня 2020 року.


Надалі мають виконуватися карантинні (протиепідемічні) заходи. Поряд з цим, виходячи із сприятливої епідемічної ситуації, що склалася на території Полтавщини регіональна комісія запровадила послаблення протиепідемічних заходів.

З 22 травня дозволяється:

- проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше 50 осіб;

- проведення релігійних заходів, за умови перебування не більше 1 особи на 10 кв.метрах площі будівлі, де проводиться захід;

- регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення у міському, приміському, міжміському внутрішньообласному та міжнародному сполученні за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння;

- діяльність готелів (крім функціонування в готелях ресторанів);

З 25 травня дозволяється:

- відновлення роботи закладів дошкільної освіти з урахуванням організації протиепідемічних заходів. Дитячі садки зможуть прийняти дітей після проведення комісійних обстежень закладів дошкільної освіти.

З 1 червня дозволяється:

- робота закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб);

- відвідування занять у групах не більше 10 осіб в закладах освіти, проведення професійно-практичної підготовки та державної кваліфікаційної атестації в закладах професійно-технічної освіти, підготовчих заходів до практичної підготовки на виробництві, лабораторних робіт та тренажерних занять, атестації здобувачів вищої освіти та відповідних підготовчих заходів, отримання документів про професійно-технічну та вищу освіту, участь в освітньому процесі, пов’язаному з освітою дорослих, у публічному захисті наукових досягнень у формі дисертацій та відповідних підготовчих заходах;

- перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому) між регіонами в межах кількості місць для сидіння у транспортному засобі.

- міжобласні пасажирські перевезення (залізничним, авіаційним, автомобільним транспортом) між регіонами в межах кількості місць для сидіння.

Читайте також:
Канал "Шишаччина" у Telegram
Написти нам у Facebook

"Шишаччина" - незалежне видання, яке не отримує фінансування від органів влади чи спонсорів. Ми існуємо виключно завдяки підтримці читачів. Допомагайте й підтримуйте нас. Навіть найменші внески важливі.
Реквізити для благодійної допомоги: 
Приватбанк 4731 2191 0741 7101 
Monobank 4441 1144 4254 8622

2 коментарі:

  1. "З 22 травня дозволяється:
    - проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше 50 осіб;

    З 1 червня дозволяється:
    - робота закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес центрів (крім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб)".

    Здається, щось тут не так...

    ВідповістиВидалити
  2. Дебілізм. Де у нас літаки? . Жодного слова про маски,Як працює лікарня?. Враження що рішення списали з інтернету

    ВідповістиВидалити