середу, 27 травня 2020 р.

У ШИШАКАХ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ ПРОДАВАВ КОНОПЛЮ

У Шишаках поліція затримала чоловіка, який торгував коноплею.

Сьогодні, 27 травня, службовці Шишацького відділення поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності Полтавської області затримали 28-річного мешканця села Чернишівка, підозрюваного у виготовленні та продажу “канабісу”. 

Молодий чоловік  був затриманий на одній із вулиць селища Шишаки під час продажу 100 грамів сушеної коноплі.


У подальшому, під час проведення обшуків, підозрюваний добровільно видав три поліетиленових пакети з 150 грамами наркотичної речовини, які були закопані в лісовому масиві неподалік його місця проживання. Ще 50 грамів канабісу знайшли у автомобілі чоловіка. Речові докази спрямували на судову експертизу. 


Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення і збут наркотичних засобів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, учора поліцейські Шишацького відділення поліції під час обшуку на території домогосподарства жителя району виявили 78 саджанців коноплі. А наприкінці квітня під час продажу канабісу в місті Миргород затримали ще одного уродженця села Чернишівка.

По темі: 

Немає коментарів:

Дописати коментар