пʼятницю, 22 травня 2020 р.

ВІДБУЛАСЯ СОРОКОВА СЕСІЯ ШИШАЦЬКОЇ РАЙРАДИ

У Шишаках пройшла сорокова сесія районної ради сьомого скликання.


Сьогодні під головуванням голови Шишацької райради Владислава Сафонова відбулася сорокова сесія районної ради, у якій взяли участь 19 депутатів із 26. У роботі сесії взяв участь голова РДА Сергій Скороход.


Скликання сесії в умовах карантину було зумовлено необхідністю затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2020 року, а також винесенням ряду питань, які потребують негайного вирішення, зокрема, питання фінансового характеру та внесення змін до діючих програм. 

При вході депутатам видавали засоби захисту у вигляді масок, обробляли руки антисептичним засобом та розсадили у залі засідань із дотриманням відповідної дистанції.


Перед початком пленарного засідання відбулося зведене засідання постійних комісій, яке провів голова комісії з питань освіти, молоді і спорту, охорони здоров’я, культури, соціального захисту населення та законності і правопорядку Віталій Голубицький.


На початку сесії голова райради Владислав Сафонов прозвітував про свою роботу за 2019 рік.


Депутати, зокрема, затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2020 року в розмірі 15 082 316 гривень доходів та 13 817 767 грн. видатків.

У зв'язку з тим, що у директора Яреськівської ЗОШ ім. Ф.П.Борідька Олега Зуба закінчився посадовий контракт, його призначили виконуючим обов'язки директора школи до проведення нового конкурсу на посаду керівника закладу освіти.

У ході сесії депутат районної ради Віталій В’юн вніс пропозицію щодо підтримки звернення жителів села Ковалівка, які виступають за об'єднання з Шишацькою ОТГ, та подав протокольне доручення на підтримку підприємців з ініціативою відмінити їм єдиний податок на 3 місяці. Депутати внесли питання на розгляд сесії і підтримали їх голосуванням.


Усі прийняті рішення та результати поіменного голосування розміщені на сайті районної ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар