пʼятницю, 1 травня 2020 р.

У МИРГОРОДІ ЗАТРИМАЛИ НАРКОДИЛЕРА З ШИШАЧЧИНИ

Миргородський відділ поліції спільно з Управлінням протидії наркозлочинності області затримали у Миргороді наркодилера з Шишацького району.


Наркоторговця затримали під час продажу канабісу на одній з вулиць Миргорода. У нього вилучили згортки з марихуаною та гроші.

Під час обшуку за місцем його проживання знайшли також полімерні зіп-пакети з подрібненою рослинною речовиною, яку вилучили і направили на експертизу.


Як стало відомо під час встановлення особи, наркоторговцем виявився 27-річний уродженець Шишацького району, який останні кілька років з сім'єю проживає у Миргороді.

За даним фактом поліція проводить досудове розслідування за частиною 2 статті 307 ККУ - зберігання і збут наркотиків, вчинені повторно. Фігуранту повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нині підозрюваний знаходиться у СІЗО.

Якщо суд визначає чоловіка винним у скоєнні наркозлочинів, йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Злочинну діяльність чоловіка припинили оперативники управління протидії наркозлочинності поліції Полтавщини спільно зі слідчими Миргородського відділу поліції, за процесуального керівництва Миргородської місцевої прокуратури.

Немає коментарів:

Дописати коментар