четвер, 28 травня 2020 р.

НАРДЕП ОЛЕГ КУЛІНІЧ ХОЧЕ КУПИТИ ШИШАЦЬКУ ГРОМАДУ

Народний депутат Олег Кулініч прагне купити вплив на Шишацьку громаду.


Нардеп Олег Кулініч серйозно націлився на місцеві вибори. Йому вже мало Зіньківської громади. Вирішив поживитися і багатствами Шишацької. 

Про методи його роботи можна судити хоча б з того, що за його вказівкою у Опішнянської громади відібрали два села - Кирило-Ганнівку і Ставкове. Їх проти волі мешканців приєднують до Зіньківської ОТГ, де нещодавно перемогу здобула підконтрольна О.Кулінічу партія "Наш край". Маючи свого голову ОТГ та свою більшість, О.Кулініч повністю контролює Зіньківську громаду і є по-суті її "господарем".

Минулого року за вказівкою О.Кулініча голові Опішнянської ОТГ Миколі Різнику, який відмовився служити нардепу, підкинули у кабінет пакет з грошима та хотіли нав'язати йому кримінальну справу за хабар. Добре, що підстава виявилася такою очевидною та недолугою, що справа не отримала продовження.

Окрім Зіньківського району, О.Кулініч уже накинув око і на Шишацький. Він активно використовує промивання мізків людям, роздаючи їм безкоштовну газету "Районку". А віднедавна застромив свої щупальці і в інтернет-мережу, щоб одурманювати її користувачів.

З достовірних джерел відомо, що О.Кулініч дав вказівку своїм помічникам створити групу в соцмережі Facebook і запросити до неї максимум мешканців Шишацького району. Група буде наповнюватися людьми і всілякими безобидними матеріалами до початку виборчої кампанії. А далі в ній планується проведення масштабної агітації за кандидатів від О.Кулініча до Шишацької селищної ради - на кону посада голови громади, 26 депутатів і 14 старост.

Створена група має назву "Шишаки: вчора, сьогодні, завтра". Над наповненням групи з кількох фейкових аккаунтів працюють анонімні люди, які отримують за цю роботу зарплату. Вони активно додаються у друзі до жителів Шишацького району, а потім масово додають їх до своєї групи. 

Промивка мізків населення Шишаччини стартувала. Перевірте, чи не берете ви участі у цьому фарсі. Не долучайтеся до даної групи і заблокуйте фейкові сторінки, з яких її наповнюють. Це - Анатолій Кібець, Ярослав Бондарь, Олена Тесленко і Vita Demchenko. Активно наповнює групу також помічник-консультант нардепа О.Кулініча Наталія Коротич. Також, по темі ви можете переглянути відео у Facebook.


Громадянська ініціатива "Ні - місцевому феодалізму"

3 коментарі:

  1. як депутат Зіньківськоі отг- погоджуюся з Вами

    ВідповістиВидалити
  2. як депутат Зіньківськоі отг- погоджуюся з Вами

    ВідповістиВидалити
  3. Саме ці боти постійно вступаються за Кулініча у різних групах.

    ВідповістиВидалити