середу, 27 травня 2020 р.

КАБМІН ОПУБЛІКУВАВ ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН ГРОМАД ПОЛТАВЩИНИ

Кабінет міністрів оприлюднив розпорядження про перспективний план формування громад Полтавщини без змін - всі сільські ради району ввійдуть до Шишацької ОТГ.



Перспективний план затверджений із певними корективами відповідно попереднього проєкту. Проте, щодо місцевих громад Шишаччини нічого не змінилося - Яреськівська, Ковалівська і Федунська сільські ради ввійдуть до складу Шишацької ОТГ. 


Даний Перспективний план остаточний і внесення додаткових змін до нього вже не передбачається. Сьогодні були затверджені перспективні плани усіх областей України.

Найближчим часом уряд і профільний комітет ВРУ подадуть до парламенту проєкт постанови про нове формування районів (новий адміністративно-територіальний устрій), відповідно якого 25 існуючих районів Полтавщини об'єднаються у 4 окружних райони. Шишацька громада ввійде до складу Миргородського району.


Після об'єднання районів парламент має призначити місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

По темі: 
Шишацький район об'єднається в одній ОТГ
Шишацька громад 2021: яка вона?
Полтавщину планують поділити на 4 окружних райони


Канал "Шишаччина" у Telegram
Написти нам у Facebook

"Шишаччина" - незалежне видання, яке не отримує фінансування від органів влади чи спонсорів. Ми існуємо виключно завдяки підтримці читачів. Якщо Ви можете нас підтримати, наші реквізити для благодійної допомоги:
Приватбанк 4731 2191 0741 7101 
Monobank 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар