вівторок, 19 травня 2020 р.

КОВАЛІВЧАНИ ПРОТЕСТУВАЛИ БІЛЯ ПОЛТАВСЬКОЇ ОДА

Представники Ковалівки сьогодні протестували біля адмінбудівлі Полтавської облдержадміністрації.


Мешканці Ковалівки продовжують вимагати внести зміни до Перспективного плану громад Полтавщини і приєднати їх до Великосорочинської ОТГ.

Представники села не обмежилися вчорашньою спробою перекрити дорогу на трасі "Опішня - Миргород" і сьогодні приїхали протестувати до адмінбудівлі Полтавської ОДА.

Сьогодні тут відбувається протест мешканців Кирилоганівки Зіньківського району і ковалівчани долучилися до них зі своїми вимогами.

Мітингувальники тримають плакати "Ми за Сорочинці", "Наш вибір - Сорочинці", "ОДА обдурює громаду", "Народ влада".



Учора голова Ковалівської сільської ради Наталія Нос повідомила журналістам телеканалу PTV Полтавське телебачення, що вони також збираються подати до суду на Кабінет міністрів України. 

У прямому ефірі телеканалу виступив і депутат Шишацької районної ради Віталій В'юн, який продовжує відстоювати позицію, що Шишацький район повинен залишитися цілісним у єдиній громаді.


По темі:

3 коментарі:

  1. Прикипіла головиха до корита, НЕ ВІДІРВЕШ!!! Хочуть дивіденти від родовищ нафти з дивідентами від ярмарку В ОДНУ ХАРЮ ЖЕРТИ. А в цей час такі самі "діячі" дивіденти від Яреськівського цукрового заводу думають як собі залишити. ТЕЖ НЕ ПРИЄДНАЛИСЬ.

    ВідповістиВидалити
  2. Наша "головиха"хазяйка,і ми їй довіряємо,а те,що В"юн бреше,що КОВАЛІВЦІ хотять до Шишак,то це суща брехня,були збори і все ми вирішили,до В.Сороченців

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В'юн не бреше, а говорить, що не всі у Ковалівці хочуть у В.Сорочинці. Ще раз повторюю - НЕ ВСІ. Наберіться розуму і аргументуйте правильно.

      Видалити