четвер, 21 травня 2020 р.

У ШИШАКАХ ОШТРАФУВАЛИ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ ПУБЛІКУВАВ ПОРНО В ІНТЕРНЕТІ

Шишацький районний суд визнав винним та призначив штраф чоловіку, який виготовляв порноролики та розміщував їх на сайті Pornhub.


14 травня відбулося засідання Шишацького райсуду, на якому розглянули матеріали кримінального провадження стосовно неодруженого, непрацюючого, раніше не судимого чоловіка, якого обвинуватили за частиною 2 статті 301 ККУ - виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Повідомило Інтернет-видання "Полтавщина".

Суд встановив, що з серпня 2019 року по березень 2020 року уродженець міста Новомосковськ Дніпропетровської області Олексій П. виготовляв у себе вдома порноролики та з двох акаунтів заливав їх у вільний доступ на Pornhub. Один з них мав назву "Honey-Sexpistol".

Обвинувачений визнав себе винним у кримінальному правопорушенні й добровільно підписав з Шишацьким відділом Миргородської прокуратури угоду про визнання винуватості.

Враховуючи це, суд призначив йому покарання у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів - 3 400 грн. штрафу. Окрім цього обвинувачений заплатить 1 256 грн. за послуги експерта.

Ноутбук, відеокамеру, Wi-Fi роутер та флешку, які належали чоловіку, вилучили у власність держави в порядку спецконфіскації. При цьому два компакт-диски, на яких міститься порнографічна продукція, залишаться у матеріалах кримінального провадження протягом часу їх зберігання.

Канал "Шишаччина" у Telegram
Написти нам у Facebook
"Шишаччина" - незалежне видання, яке не отримує фінансування від органів влади чи спонсорів. Ми існуємо виключно завдяки підтримці читачів. Допомагайте й підтримуйте нас. Навіть найменші внески важливі.
Реквізити для благодійної допомоги: 
Приватбанк 4731 2191 0741 7101 
Monobank 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар