вівторок, 5 травня 2020 р.

НА АВТОДОРОЗІ "ШИШАКИ - САГАЙДАК - ПОДІЛ" ЛІКВІДОВУВАТИМУТЬ ДЕФЕКТИ

Агентство місцевих доріг Полтавщини зобов'язало підрядника, який ремонтував дорогу "Шишаки - Сагайдак - Поділ", ліквідувати дефекти за власний рахунок.


На автодорозі "Шишаки - Сагайдак - Поділ" інженери технагляду Агентства місцевих доріг Полтавської області виявили дефекти дорожнього покриття поблизу збудованого майданчику для вагового контролю.

За результатами обстеження інженери технічного нагляду Агентства склали 30 протоколів щодо усунення дефектів дорожнього покриття.

Після спільного обстеження даної ділянки і складання дефектного акту підрядна організація, яка виконувала ремонт автодороги, підтвердила готовність усунути дефекти.


Нагадаємо, автодорогу "Шишаки - Сагайдак - Поділ", на замовлення Агентства місцевих доріг Полтавської області влітку 2019 року ремонтувало кременчуцьке підприємство "Дорсервіс КПК" за 60,5 млн. гривень. 

У жовтні минулого року Агенство замовило додаткові роботи на 3,2 млн. гривень. Якість виконання робіт перевіряла мобільна лабораторія. У листопаді на автодорозі також побудували майданчик для вагового контролю. 



По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар