неділю, 31 січня 2021 р.

ВІДБУЛАСЯ ЗАСІДАННЯ 4 СЕСІЇ МИРГОРОДСЬКОЇ РАЙРАДИ

29 січня відбулося пленарне засідання 4 сесії Миргородської районної ради, на якій депутати прийняли 26 рішень.

Участь у сесії взяли і депутати з Шишаччини - Михайло Михайлик і Маргарита Хорольська.

На засіданні депутати ухвалили рішення по 26-ти питанням порядку денного. 

Багато рішень стосувалися передачі майна зі спільної власності територіальних громад районів у власність об'єднаних тергромад кожного регіону. 

Так, майно, яке перебувало на балансі Шишацької райради та Шишацької РДА, передали у власність Шишацької селищної ради. Це, зокрема - автотранспорт, меблі, офісна техніка тощо.

Михайло Михайлик

Також на сесії райради проголосували за внесення змін до показників бюджетів районів, у тому числі - Шишацького, за попередній 2020 рік. Також затвердили фінансові звіти про виконанню цих бюджетів. 

Маргарита Хорольська

Одноголосно депутати підтримали рішення про звернення до Антимонопольного комітету України щодо порушення антимонопольного законодавства АТ "Полтаваобленерго". У тексті звернення депутати просять дати правову оцінку діям АТ "Полтаваобленерго" щодо можливих порушень вимог статей 13, 19, 50 Закону України "Про захист економічної конкуренції" під час примусу територіальних громад до укладення договорів з доступу до інфраструктури об’єктів електроенергетики для розміщення електричних мереж.

По темі:

Шишаччина у Facebook

Шишаччина у Telegram

Повідомити новину: zmi.shyshaky@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар