середу, 27 січня 2021 р.

КОВАЛІВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ПРАЦЮВАТИМЕ НАДАЛІ

Голова Великосорочинської громади запевнив, що амбулаторія у Ковалівці працюватиме й надалі.


25 січня 2021 року відбулася зустріч Великосорочинського сільського голови Олександра Тищицького із працівниками амбулаторії села Ковалівка. Голова ОТГ роз’яснив про подальше функціонування медичного закладу.

Він повідомив, що амбулаторія не припиняє свою діяльність. Керівництво Великосорочинської сільради зацікавлене у її функціонуванні і належному обслуговуванні жителів села Ковалівка.

Зараз відбувається процес реорганізації Ковалівської сільради, яка увійшла до складу Великосорочинської тергромади. Процес реорганізації створює незручності, але вони не вплинуть на медичне обслуговування жителів Ковалівки.

Олександр Тищицький гарантував сімейному лікарю Ковалівської АЗПСМ Вадиму  Олександровичу Курочці його підвезення до місця роботи. Штат амбулаторії теж не скоротиться, всі працівники залишаться на своїх робочих місцях.

Нагадаємо, Ковалівська амбулаторія нині працює від Шишацького Центру ПМСД і утримується Шишацькою селищною ради. З 8 лютого її утримання має перейняти на себе Великосорочинська ОТГ.

По темі:

Шишаччина у Facebook

Шишаччина у Telegram

Повідомити новину: zmi.shyshaky@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар