пʼятницю, 29 січня 2021 р.

СТАЛИ ВІДОМІ ІМЕНІ МАЙБУТНІХ ЗАСТУПНИКІВ ГОЛОВИ ШИШАЦЬКОЇ ОТГ

Стало відомо, кого голова Шишацької селищної ради пропонуватиме на посади своїх заступників.


До майбутньої п'ятої сесії Шишацької селищної ради підготували проекти рішення, якими пропонуватимуть депутатам затвердити двох заступників селищного голови. 

Вакантну посаду заступника, яку раніше займала Тетяна Цимбалюк, має зайняти Світлана Воротинцева, начальниця фінансового управління Шишацької райдержадміністрації. Також вона є депутатом селищної ради від партії "Слуга народу".


Ще одним заступником селищного голови пропонується затвердити Наталію Коротич. Вона є приватним підприємцем і депутатом селищної ради від партії "Довіра". Також - помічник-консультант народного депутата України Олега Кулініча.


Прогнозовано, Світлана Воротинцева займатиметься фінансовими питаннями громади, а Наталія Коротич - умовним Шишацьким старостатом. Мова іде про населені пункти, які не входять до жодного старостинського округу. Це - Шишаки, Хвощове, Ходосиха, Товсте, Чернишівка. 

Нагадаємо, нині у селищного голови Олександра Тутки є два заступники. Це - перший заступник Федір Дерій та заступник Олег Білик. Ще двох вище згаданих планують затвердити на наступній сесії селищної ради.

1 коментар: