середу, 20 січня 2021 р.

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ВИЯВИЛА КАРАНТИННІ ПОРУШЕННЯ У МАГАЗИНАХ

На Шишаччині під час перевірки  магазинів виявили порушення протиепідемічних вимог.


Учора, 19 січня, фахівці Шишацького районного управління за участі спеціаліста Миргородського міськрайонного управління Держпродспоживслужби в Полтавській  області перевірили три продовольчі магазини на дотримання карантинних вимог відповідно Постанови головного державного санітарного лікаря №17 від 09.05.2020 "Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19)".


Під час рейдів виявили ряд порушень. Зокрема, не проводився температурний скринінг працівників,  дезінфікуючі засоби для відвідувачів були невідомого походження, працівники закладів торгівлі працювали без одноразових рукавичок, також не  забезпечується централізований збір використаних засобів індивідуального захисту.


За результатами перевірок фахівці служби склали три протоколи про адміністративні правопорушення. Матеріали направлять до суду, де і вирішать, яку суму штрафу сплатять підприємці.

Нагадаємо, з 14 січня також діють штрафи для підприємців за клієнтів без масок.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар