пʼятницю, 15 січня 2021 р.

ШИШАЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗАКРИЛА ЧЕТВЕРТУ СЕСІЮ

Сьогодні відбулася 4 сесія Шишацької селищної ради VIII скликання, на якій депутати розглянули 6 головних і дві сотні земельних питань.


Ми вже розповідали про те, що на сесії були затверджені 13 старост старостинських округів і створена робоча група щодо ініціювання повернення Ковалівської громади до складу Шишацької селищної ради по питанню доцільності приєднання села Ковалівки до Шишацької ОТГ.

Також, депутати з третьої спроби затвердили структуру та загальну чисельність апарату виконавчих органів Шишацької селищної ради.

З державної у комунальну власність селищна рада прийняла 954,4 га землі сільськогосподарського призначення.

Фото прес-служби Шишацької ОТГ

Депутати селищної ради також прийняли звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо газових тарифів.

Крім цього, був затверджений перелік об’єктів та видів робіт для порушників, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських і суспільно корисних робіт та для осіб, засуджених до громадських робіт:

- Благоустрій Шишацької територіальної громади, зокрема центральних садиб та сіл Баранівського, Великобузівського, Великоперевізького, Воскобійницького, Гоголівського, Жоржівського, Ковердинобалківського, Покровського, Михайликівського, Пришибського, Сагайдацького, Федунського, Яреськівського старостинських округів – роботи з озеленення територій парків, скверів, площ, спортивних і дитячих майданчиків, зон відпочинку і туризму, ремонт малих архітектурних форм.

- Вулично-дорожня мережа, тротуари – очистка водовідвідних канав, фарбування транспортних та пішохідних огорож, прибирання від сміття та очистка від снігу й ожеледиці вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту.

- Стихійні лиха та несанкціоновані сміттєзвалища – прибирання хмизу та гілок, де проводились роботи із обрізки зелених насаджень, навантаження негабаритного сміття, участь у ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, упорядкування місць розташування сміттєвих баків.

- Об’єкти нерухомого майна комунальної власності – проведення поточних ремонтів приміщень закладів освіти, медицини, культури, соціального захисту, упорядкування прилеглих територій.

Результати поіменного голосування за рішення

У підсумку чотирьох сесій Шишацької селищної ради - прийнятий річний бюджет, затверджена структура та загальна чисельність апарату виконавчих органів, затверджені старости. Нова громада з новою владою починає новий рік. 

По темі:

Шишаччина у Telegram

Шишаччина у Twitter

Повідомити новину: zmi.shyshaky@gmail.com

Написати нам у Facebook

"Шишаччина" - громадське видання, яке не отримує коштів від органів влади чи спонсорів. Ми працюємо на волонтерських засадах виключно завдяки підтримці читачів. Ваша допомога - єдина запорука існування видання!

Реквізити для благодійної допомоги:

₴ 💳 Монобанк 4441 1144 4254 8622

₴ 💳 Приватбанк 4731 2191 0741 7101

€ 💶 UA623052990000026200885240769

1 коментар:

  1. чи хтось тут колись стикався з фінансовим зривом? у мене це було, і це була нелегка ситуація, тому що я втратив майже все, і я не міг пояснити, як все відбувалося, але COVID-119 мене справді злетів, але я сьогодні вдячний за все Пан Лі зробив для мене те, що допоміг мені взяти позику за 2 проценти, щоб повернути мій бізнес, і сьогодні я щаслива людина через те, що життя було несправедливим до мене протягом усіх цих періодів covid19. з великою компанією США, яка позичає гроші будь-кому, хто шукає позику, і готовий повернути з процентною ставкою 2 у відповідь, тут його електронна адреса: 247officedept@gmail.com та whatsapp: + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити