четвер, 14 січня 2021 р.

ДТЕК НАФТОГАЗ 2020 РОКУ ВИДОБУВ 1,84 МЛРД КУБОМЕТРІВ ГАЗУ

Компанія "ДТЕК Нафтогаз" 2020 року видобула 1,84 млрд кубометрів природного газу, що на 11% більше, ніж 2019 року.


Компанія Рината Ахметова "ДТЕК Нафтогаз" 2020 року видобула 1,84 млрд куб.метрів природного газу, що на 11% перевищило показник попереднього року й стало новим рекордом як для компанії, так і для всього сектору приватного газовидобування України.

2019 року ДТЕК Нафтогаз видобув 1,66 млрд кубометрів природного газу, що на 0,66% перевищило обсяги видобутку 2018 року.

За минулий рік інвестиції компанії склали 3 млрд грн, що дозволило продовжити динаміку росту. 

Компанія збільшила видобуток завдяки бурінню нових високодебітних свердловин, проведенню заходів із інтенсифікації свердловин діючого фонду та впровадженню інноваційних технологій по всьому технологічному ланцюгу.

"ДТЕК Нафтогаз" завершив реалізацію великого інфраструктурного проєкту та ввів у експлуатацію дотискні компресорні станції, які дозволять підвищити ефективність розробки Семиренківського родовища. Раніше це була територія Шишацького району, нині - Великосорочинської громади.

На 2021 рік "ДТЕК Нафтогаз" ставить перед собою ще більш амбітні цілі. Зокрема, планують збільшити видобуток до 2 млрд кубометрів за рік. Це свідчить, що записи природного газу в родовищах Полтавщини ще доволі значні.

По темі:
ДТЕК Нафтогаз пробурив свердловину №75

Немає коментарів:

Дописати коментар