четвер, 7 травня 2020 р.

НА ЯРЕСЬКІВСЬКІЙ ШКОЛІ ВСТАНОВЛЯТЬ СОНЯЧНІ ПАНЕЛІ

Відділ освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА замовив роботи з завершення капітального ремонту даху Яреськівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Ф.П.Борідька зі встановленням панелей сонячної електростанції.


Відповідний тендер уже відбувся. Ремонт даху і встановлення сонячних панелей здійснюватиме полтавське ТОВ "Беркана-В" за 1 175 709 гривень. Це ж саме підприємство цього року виконуватиме ідентичні роботи і на даху Ковалівської загальноосвітньої школи за 1,1 млн. гривень.

Нагадаємо, проєкт сонячної електростанції для Яреськівської школи мені Ф.П.Борідька Шишацька районна рада розробила 2018 року. Того ж року райрада перемогла з цим проєктом у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад. 

2019 року відділ освіти, молоді, спорту та культури Шишацької РДА замовив капітальний ремонт даху Яреськівської школи за 4,6 млн. грн, який виконало полтавське приватне підприємство "Промсервіс Оптима".

А цього року, зусиллями полтавського підрядника ТОВ "Беркана-В", за 1,2 млн. гривень капітальний ремонт мають завершити і встановити сонячні панелі. Відповідно договору, підприємство повинне виконати роботи до 31 серпня 2020 року.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар