четвер, 8 квітня 2021 р.

ВОСЬМЕРО ЮНАКІВ З ШИШАЧЧИНИ ПРИЗВАЛИ НА СТРОКОВУ АРМІЙСЬКУ СЛУЖБУ

Під час весняного армійського призову на строкову службу пішли восьмеро юнаків з Шишаччини.


6 квітня Шишаки проводжали своїх призовників. Біля приміщення територіального центру комплектування та соціальної підтримки з дотриманням карантинних норм пройшли урочисті проводи юнаків на службу. Представники самоврядування, військкомату, рідні та близькі провели хлопців до лав Збройних Сил України.

Юнаків привітали заступник військового комісара територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ільнур Халітов і заступник селищного голови Олег Білик. Від імені селищного голови юнакам вручили пам’ятні подарунки.


Серед призовників – Владислав Гідич, Олег Кальченко, Станіслав Лабунін і Владислав Якименко з Яресьок, Станіслав Коваленко й Ігор Шепель з Федунки, Едуард Сахневич із Ковердиної Балки та Ігор Бондар із Баранівки.

Під час цьогорічного весняного призову з Полтавщини на службу мають піти понад півтисячі чоловіків віком від 18 до 27 років. Ті, хто мають повну вищу освіту, служитимуть рік, решта – півтора.

Призовники поїдуть служити до військ ЗСУ, Нацгвардії, прикордонної та служби спецтранспорту. У зону проведення Операції об’єднаних сил їх не відправлятимуть.

Немає коментарів:

Дописати коментар