пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОДА ОГЛЯНУВ РЕМОНТ ШКОЛИ У ШИШАКАХ

Заступник голови Полтавської ОДА з очільником Миргородської РДА оглянули хід ремонтних робіт у Шишацькій спеціалізованій школі імені В.І. Вернадського.


У Шишаках триває капітальний ремонт будівлі опорного закладу “Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського”. Обласна влада називає його "Великим будівництвом", але насправді ремонт розпочався ще 2018 року.

2021 року проєкт фінансується за кошти Спільної програми Європейського інвестиційного банку, Уряду України “Надзвичайна кредитна програма для відновлення України” та з місцевого бюджету Шишацької громади.


Нині завершуються роботи у приміщеннях спортзалу та їдальні, замінені електромережі та системи водопостачання і каналізації, відновлена вентиляція. Розпочали роботи в блоці молодших класів. Наразі триває ремонт приміщень, санвузлів, заміна дверей, влаштування рекреаційної зони у вестибюлі.


У Шишацькій школі імені Вернадського також будуть утеплені фасади, замінені всі мережі, обладнають системи комп’ютерної мережі з серверною, автоматичну сигналізацію, оповіщення про пожежу, охоронне ІР-відеоспостереження. Передбачено і влаштування пандусів, ліфта вантажопідйомністю 630 кг та вертикального індивідуального підйомника.


22 квітня школу оглянув перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін під час робочої поїздки до Миргородського району. Супроводжував його також голова Миргородської РДА Віктор Іваненко.


Голова Шишацької громади Олександр Тутка говорить, що цей проєкт дасть економію коштів, енергоносіїв, поліпшення якості надання освітніх послуг та комфорт для дітей. В опорному закладі навчаються 429 дітей. Є три філії, де навчається 121 дитина, підвіз дітей здійснюється трьома автобусами.


Проєктна потужність школи після ремонту складе 960 учнів.

Нагадаємо, Дмитро Лунін нещодавно заявив, що ремонт Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського триватиме до 2022 року.

По темі:
Тендер на ремонт Шишацької школи відмінили

Немає коментарів:

Дописати коментар