четвер, 15 квітня 2021 р.

ПРАВИЛА ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ У "ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ"

Правила пасажирських перевезень на період "червоної" карантинної зони.


Відповідно рішення Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки з надзвичайних ситуацій, з 15 квітня, на період впровадження "червоної" карантинної зони, автовокзал Полтави та всі автостанції області працюють у штатному режимі і пасажирські перевезення здійснюються.

Але для здійснення поїздки автобусом пасажир повинен мати при собі паспорт та спеціальна перепустку або довідку з організації, де він працює.

Спеціальну перепустку можна отримати за місцем роботи або в органах місцевого самоврядування.

А з 19 квітня на території Полтавської області будуть заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів внутрішньообласним автомобільним та залізничним транспортом.

Будуть дозволені:

-транзитні перевезення;

-перевезення легковими автомобілями, де кількість пасажирів разом з водієм повинна не перевищувати 5 осіб без урахування дітей віком до 14 років;

-міжнародні перевезення за наявності у пасажирів лабораторно підтвердженого негативного результату на COVID-19;

-перевезення службовими та/або орендованими автомобілями підприємств, закладів та установ критичної інфраструктури.

- приміські залізничні перевезення для працівників об’єктів критичної інфраструктури. Це - медики, працівники підприємств життєзабезпечення, органів внутрішніх справ, прокуратури, суду, СБУ, ЗСУ, закладів освіти та особи, які супроводжують вихованців навчальних закладів, рятувальники. Ці категорії населення зможуть користуватись приміськими залізничними перевезеннями лише за наявності перепустки або довідки, виданої за місцем роботи/проживання або органами місцевого самоврядування.

Приміські залізничні перевезення будуть здійснюватися із забезпеченням завантаженості не більше 50% від кількості сидячих місць.

Нагадаємо, з 15 квітня на території Полтавщини діють посилені карантинні обмеження "червоної зони". Що саме заборонено - читайте ТУТ.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар