середу, 14 квітня 2021 р.

7 РІШЕНЬ VII СЕСІЇ ШИШАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

7 рішень, які прийняла позачергова VII сесія Шишацької селищної ради 8 скликання 13 квітня.


Шишацька селищна рада на позачерговій 7-ій сесії прийняла 7 рішень:


На сесії затвердили п'ятьох нових депутатів замість тих, хто склав повноваження - Семидідько Зою Володимирівну, Попович Ольгу Павлівну (Довіра), Чопа Юрія Олександровича (Слуга народу), Мирошниченка Юрія Анатолійовича і Коробку Віталія Валентиновича (ОПЗЖ).


Депутати внесли зміни у склад Виконкому, виключивши з нього Юрія Мирошниченка у зв'язку з обранням депутатом.


Депутати достроково припинили повноваження секретаря селищної ради Віктора Іваненка та вивели його зі складу Виконкому, у зв'язку з призначенням його головою Миргородської РДА.


Депутати затвердили секретарем селищної ради обраного депутата Лілію Титаренко та ввели її у склад Виконкому.


Депутати включили до складу Постійної комісії з питань регуляторної політики, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, цін, інвестицій та підприємництва Юрія Чопа замість Світлани Воротинцевої.

Включили до складу Постійної комісії з питань будівництва, розвитку ЖКГ, транспорту і зв'язку, управління комунальною власністю Віктора Іваненка замість Лілії Титаренко.

Включили до складу Постійної комісії з питань освіти, охорони здоров'я, соціального захисту населення, охорони праці, культури і спорту Зою Семидідько і Віталія Коробку замість Олега Зубка і Маргарити Яворовської, та призначили головою постійної комісії Зою Семидідько.

Включили до складу Постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, надання безоплатної правової допомоги та оборонної роботи Юрія Мирошниченка та Ольгу Попович замість Наталії Коротич та Світлани Шрамко, та призначили головою постійної комісії Наталію Чуб.


Депутати створили 0,5 штатної одиниці посади головного бухгалтера новоствореної Служби у справах дітей.


Надали дозвіл Управлінню ЖКГ, архітектури і містобудування селищної ради на розроблення плану зонування території села Воскобійники на основі Генерального плану села Воскобійники. 

І ще одна цікава деталь - лише в одному з прийнятих рішень прописаний пункт, що його потрібно оприлюднити шляхом повідомлення у газеті "Сільське життя" та на сайті Шишацької селищної ради. Це - рішення про виключення Юрія Мирошниченка зі складу Виконкому. Що у цьому рішенні особливого, порівняно з іншими, ми так і не зрозуміли. Всі інші рішення окремому оприлюдненню не підлягають.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар