середу, 7 квітня 2021 р.

НА ШИШАЧЧИНІ ТРОЄ ЮНАКІВ ОБІКРАЛИ ГАЗОРОЗВІДУВАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Троє молодих мешканців Шишацької громади викрали сейсмічне обладнання у підприємства, яке проводить газорозвідку місцевих надр.


За інформацією Шишацького сектору поліцейської діяльності Миргородського районного відділу поліції, у селі Великий Перевіз невідомі особи наприкінці січня цього року, викрали сейсмічне обладнання приватного розвідувального підприємства на суму понад 25 тисяч гривень.


Встановили крадіїв інспектори сектору реагування патрульної поліції, що обслуговують Шишацьку громаду. У правопорушників слідчі вилучили близько 50 метрів кабелю, цифрові модулі та запчастини устаткування.


За підозрою у крадіжці технічного обладнання слідчі обґрунтовано підозрюють трьох місцевих жителів віком 22, 21 і 18 років.


Наразі слідчі закінчили досудове розслідування за фактом крадіжки майна, вчинененої групою осіб (частина 2 статті 185 ККУ) та скерували обвинувальний акт до суду. Такий злочин карається арештом на строк від 3 до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

1 коментар: