понеділок, 26 квітня 2021 р.

У ШИШАЦЬКІЙ ЛІКАРНІ ВСТАНОВИЛИ ДОДАТКОВІ ТОЧКИ ПОДАЧІ КИСНЮ

У Шишацькій лікарні планового лікування удосконалили централізовану подачу кисню та встановили 10 додаткових кисневих точок.


Палати провізорного відділення Шишацької ЛПЛ, що відповідає за лікування пацієнтів з тяжкими пневмоніями, серед яких і викликані коронавірусною інфекцією, обладнали точками доступу до централізованої подачі кисню. До цього тут були лише дві такі точки, ще шість – у реанімації. 

Пацієнти у провізорному відділенні користувалися кисневими концентраторами. Нині тут до двох існуючих додалося десять виходів-підключень до системи подачі кисню. Тепер вони матимуть більше можливостей і вільного доступу до життєво необхідного кисню, що допомагає ураженим легеням. Полегшиться і робота лікарів та медичних працівників.

Усі точки доступу під’єднані до кисневої рампи з балонами, яку теж збільшили, щоб вона могла обслуговувати систему. Перед цим лікарня закупила додаткові балони, які практично щодня заправляє киснем у Полтаві.


Наступна проблема, яку необхідно вирішити, – це заміна спецтранспорту, що доставляє балони з киснем, адже він уже застарілий. Придбати нове авто обіцяє селищна рада як власник комунального некомерційного підприємства "Шишацька лікарня планового лікування".

Селищний голова Олександр Тутка, директор лікарні Маргарита Хорольська вдячні за фінансову підтримку і співпрацю представникам агроформувань, які погодилися взяти дольову участь у киснезабезпеченні провізорного відділення. Благодійна допомога партнерів дозволила заощадити час і спростила виконання необхідних робіт.

Попередньо товариство “Федунка” оплатило проект на виконання робіт, всіляко сприяло закладу в підготовці та опікувалося реалізацією робіт. Підтримали медзаклад також СТОВ "Воскобійники", ФГ "Ромашка", ПСП "Нива" та ТОВ "Агрофірма імені Довженка".

Немає коментарів:

Дописати коментар