пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

У ТИЩЕНКАХ ВСТАНОВЛЯТЬ БУККРОСИНГОВУ КОНСТРУКЦІЮ

У селі Тищенки Великобузівського округу Шишацької громади цього року встановлять буккросингову конструкцію для популяризації культури читання та пожвавлення культурного дозвілля серед населення.


Благодійна організація Smart Foundation взяла на себе обов’язок забезпечити встановлення конструкції та наповнити її книгами сучасних українських та зарубіжних авторів на радість місцевих книгоманів та юних читачів.

З пропозицією допомогти із втіленням такої новації у своїй громаді до організації звернулися учениця Великобузівського НВК Юлія Рибченко та її мама Оксана, котрі проживають у Тищенках. 

Нагадаємо, Юлія Рибченко перемогла у конкурсі "Бюджет участі Полтавської області 2019 року зі своїм проєктом створення спортивно-розважально-інформаційно-ігрової території дозвілля. У жовтні минулого року вже відбулося його відкриття, і люди охоче пішли відпочивати на новий майданчик, де є навіть своє освітлення від сонячних батарей.


Так школярці Юлії вдалося згуртувати своїх односельчан та разом облаштувати простір для відпочинку, зустрічей та занять спортом. Тепер вони прагнуть розвивати цю територію та наповнити різними атракціями.

Немає коментарів:

Дописати коментар