понеділок, 19 квітня 2021 р.

ВОСКОБІЙНИЦЬКІ СУМОЇСТКИ ЗНОВУ ЗАВОЮВАЛИ ЗОЛОТО І БРОНЗУ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

Юні сумоїстки з Воскобійників Оксана Рошка і Каріна Білоус сьогодні знову здобули золото і бронзу на Чемпіонаті України. 


Ми вчора розповідали, що цими днями, з 17 по 19 квітня, у місті Мелітополь Запорізької області відбувається Чемпіонат України з сумо серед юніорів. 

У перші дні турніру наші воскобійницькі сумоїстки Каріна Білоус і Оксана Рошка здобули два золота і бронзу.

Сьогодні, 19 квітня, в останній день проведення Чемпіонату, нашим дівчатам знову вдалося підкорити спортивний Олімп - неодноразові чемпіонки України та Європи вчергове опинилися на п'єдесталі та в центрі уваги. 

Оксана Рошка після вчорашньої бронзи сьогодні виборола золоту медаль і стала чемпіонкою України. Також вона, як і Каріна Білоус, котра уже має дві золотих нагороди - індивідуальну і командну, отримала ліцензію на Чемпіонат Європи, що відбудеться у Польщі.

Оксана Рошка

Каріна ж сьогодні здобула бронзову нагороду. Серед юнаків Ростислав Білоус був п'ятим.

Незабаром у Польщі пройде Чемпіонат Європи, на якому спортивну честь України захищатимуть учениці Воскобійницької ЗОШ Каріна Білоус та Оксана Рошка. 

Попереду юних чемпіонок чекають тренування й підготовка до європейських змагань під керівництвом тренера Яніни Юріївни Грищенко.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар