понеділок, 19 квітня 2021 р.

НА ПОЛТАВЩИНІ СТАРТУВАВ КОНКУРС ЕКОЛОГІЧНИХ ІНІЦІАТИВ

Розпочався прийом проєктів на щорічний обласний конкурс "Екологічні ініціативи", на якому будь-який мешканець Полтавщини може здобути 200 тисяч гривень фінансування для реалізації своєї екоідеї.


14 квітня 2021 року розпочався прийом проєктів на конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області.

Конкурс існує уже не перший рік і заснований обласною радою з метою вирішення локальних екологічних проблем. "Екологічні ініціативи" допомагають розв’язувати екопроблеми у громадах. 

Будь-який мешканець області, якому виповнилося 14 років, може онлайн подати свій екопроєкт на конкурс.

Щороку на реалізацію проєктів-переможців з обласного бюджету надають 2 мільйони гривень - по 100 000 грн на один проєкт. 

Фінансування здійснюється 50% на 50%: з обласного бюджету та з місцевого. Тобто, загальна вартість проєкту може складати 200 тис грн, і навіть більше, якщо рада громади покриє надлишкові витрати.

Проєкт за встановленою формою подається самостійно автором через систему Smart Region Полтавської області або надсилається на електронну пошту bu.oblrada@gmail.com для подальшого його внесення у систему модератором.

Прийом проєктів триватиме до 14 травня 2021 року включно.

Умови участі в конкурсі екологічних громадських ініціатив Полтавської області, положення конкурсу та зразки документів можна подивитися і завантажити ТУТ.

Також, нагадуємо, що цього року конкурс пройде за новими правилами.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар