четвер, 1 квітня 2021 р.

КУДИ СПЛАЧУВАТИ ЗА ГАЗ, СПОЖИТИЙ У БЕРЕЗНІ?

Кому і куди сплачувати за природний газ, спожитий у березні, абонентам "Полтавагаз збуту", котрі отримують газ від постачальника "останньої надії".


Нагадуємо, з 1 березня ТОВ "Полтавагаз збут" припинило постачати газ своїм клієнтам на території Полтавської області. Їх споживачі отримують газ за рахунок тимчасового механізму страхування побутових споживачів. Він дає можливість клієнтам, що втратили постачальника, не залишитися без газу, поки вони не перейдуть до нової газопостачальної компанії.

Відповідно до Правил постачання природного газу, з 1 березня клієнтів ТОВ "Полтавагаз збут" тимчасово обслуговує постачальник "останньої надії" (ПОН) – Газопостачальна компанія "Нафтогаз України". 

Тому, за спожитий у березні природний газ споживачі ПОН (екс-клієнти "Полтавагаз збуту", які до 1 березня сплачували за газ на рахунок "Полтавагаз збуту") мають сплати кошти на рахунок компанії "Нафтогаз Україна". 

Ми звернулися до ГК "Нафтогаз України" з проханням роз'яснити про порядок оплати за спожитий у березні газ і отримали відповідні реквізити.

Реквізити для оплати природного газу для побутових споживачів

Отримувач: ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" 
ЄДРПОУ 40121452 
п/р UA893004650000000260323012042 в АТ "Ощадбанк" м. Києва 
МФО 300465


Наголошуємо, що клієнти, яких обслуговує постачальник "останньої надії", не стають автоматично комерційними клієнтами ГК "Нафтогаз України". ПОН – це тимчасове рішення для уникнення перебоїв з газопостачанням. У порівнянні з постійними клієнтами Нафтогазу", ціна для споживачів ПОН є вищою, а сервіси компанії є доступними лише частково.

Надалі для безперебійного газопостачання споживачі газу мають обрати та підключитися до постійного ринкового постачальника. Зробити це потрібно до 1 травня.

Станом на сьогодні в Україні газ побутовим клієнтам постачають понад 50 компаній. Обрати постачальника та порівняти ціни можна на онлайн-ресурсах "ГазПравда" або "Газотека".

Якщо, наприклад, клієнт бажає підключитися до ГК "Нафтогаз України" як до постійного постачальника, щоб скористатися усіма сервісними перевагами, необхідно подати заявку на приєднання. Зробити це можна онлайн – на сайті gas.ua або у веб-версії Приват24, а також офлайн – у відділеннях Ощадбанку та мережі ПУМБ.

Читайте також по темі:


Якщо вам сподобалася стаття, або інформація вам цікава, підтримайте, будь ласка, наше видання донатом:
₴ 💳 Приватбанк 4731 2191 0741 7101
₴ 💳 Монобанк 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар