четвер, 8 квітня 2021 р.

ЯКІ ЗМІНИ ЧЕКАЮТЬ СЕЛИЩНУ ВЛАДУ НА ШИШАЧЧИНІ

У Шишацькій селищній владі найближчим часом очікуються чергові зміни. Кого з депутатів голова громади запропонує на посаду секретаря селищної ради і чи підтримають його кандидатуру більшість депутатів?


Після призначення Президентом України секретаря Шишацької селищної ради Віктора Іваненка головою Миргородської РДА стала вакантною посада секретаря. Нагадаємо, секретар ради - друга за повноваженнями посада у громаді. Саме секретар виконує обов'язки голови, у разі відсутності чи відпустки останнього.

Хто може стати наступним секретарем селищної ради у Шишаках?

Загалом, кандидатуру на посаду секретаря вносить голова селищної ради. Найчастіше такого кандидата обирають з представників партії, яка набрала найбільшу кількість голосів після партії-перможця. Саме так був призначений на посаду представник "Слуги народу" Віктор Іваненко.

Зараз "СН" у селищній раді представляють також Лілія Титаренко, Олександр Гелей та Юрій Чоп. Останній має найбільше досвіду роботи у органах місцевого самоврядування, зокрема, очолював Шишацьку районну раду VI скликання. Досвід управлінської посади має і Лілія Титаренко, яка багато років очолює відділення "Приватбанку" у Шишаках. Тож, ймовірними кандидатами на посаду секретаря селищної ради від "Слуги народу" можуть бути Юрій Чоп або Лілія Титаренко.

Третє місце на виборах за кількістю набраних голосів зайняла партія "Опозиційна платформа за життя". Її лідер Владислав Сафонов може бути ймовірним кандидатом на посаду секретаря Шишацької селищної ради.

Від партії "За майбутнє" найімовірнішим кандидатом вважаємо Володимира Сліпця, так як у їх лідера Віктора Скочка проглядаються більш високі амбіції, а ніж посада секретаря селищної ради. Хоча не виключаємо і цей варіант. Тож, ймовірними кандидатами на посаду секретаря селищної ради від партії "За майбутнє" можуть бути Віктор Скочко або Володимир Сліпець.

Також, кандидатами на вакантну посаду можуть бути і представники всіх інших партій, які за результатами місцевих виборів пройшли до ради. Це - лідер Радикальної партії Олега Ляшка Віталій Голубицький, лідер "Європейської солідарності" Іван Павелко та лідерка ВО "Батьківщина" Наталія Чуб.

Кого з цих ймовірних кандидатів запропонує голова селищної ради Олександр Тутка? А можливо він розглядає таку кандидатуру із своєї партії - "Довіри".

Перед очільником громади стоїть непросте завдання визначитися з кандидатом. Адже, по-перше, це має бути близька йому людина за рівнем довіри, і в той же час його мають підтримати більшість депутатів. А нині усі фракції зацікавлені підтримати саме свого представника. 

А кого хотіли б бачити на посаді секретаря Шишацької селищної ради наші читачі й жителі громади? Висловлюйте свої думки і пропозиції у коментарях. А якщо ви визначилися з підтримкою, але не хочете висловлювати свою позицію публічно, беріть участь у нашому анонімному опитуванні на каналі у Telegram!

По темі:

1 коментар:

  1. Оце кубло розвели! ПЕрегризуться, попоторгуються, поки виберуть того, кого треба.

    ВідповістиВидалити