пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

У КОВАЛІВЦІ АГРАРІЙ ШАНТАЖУЄ ДЕПУТАТІВ, ПОЗБАВИВШИ ДИТСАДОК ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Ковалівський аграрій тисне на депутатів, лишаючи можливості дітей відвідувати дошкільний навчальний заклад.


20 квітня 2021 року на неправомірні дії пішов місцевий аграрій у селі Ковалівка Великосорочинської громади, який посеред дня, без будь-якого попередження, відключив дитячий садок ''Чебурашка'' від електропостачання. Про це розповіли мешканці Коваліки.

У порядку денному майбутньої сесії Великосорочинської сільської ради, яка відбудеться 23 квітня, Володимира Петровича Соколова не влаштували проєкти рішень про відмову в наданні земельних ділянок громадянам, які вже використали своє право приватизації. Їх інтереси за дорученням представляє Олексій Іванович Надтока

На сесію сільради винесений проєкт рішення про відмову в наданні у користування на умовах оренди земельних ділянок загальною площею близько 70 га без проведення земельних торгів у формі аукціону та продовження дії незаконного договору оренди землі.


На приватній території ПП ''Прометей - 2000'' знаходиться приватний трансформатор, до якого підключене електроживлення дитячого садка.

Дізнавшись, що депутати планують відмовити йому у наданні додаткової землі Володимир Соколов навмисно відключив електропостачання дошкільного закладу. Батьків довелося терміново повідомляти, щоб забрали дітей по домівках. Можливості приготувати дітям полудник та вечерю не було, адже кухня працює від електроенергії.

Про інцидент повідомили керівництво Великосорочинської сільради, які у свою чергу викликали правоохоронні органи. У Ковалівку прибула спеціальна комісія та поліція, де провели перевірку факту злочину.

Аграрій особисто пояснив, що зробив це навмисно і зробить повторно, якщо на сесії не приймуть неправомірне рішення на його користь, - повідомляють ковалівці.


Повідомляємо, що договір на електропостачання дитячого закладу "Чебурашка" укладений з ТОВ ''Енергоносії України''. Заборгованість перед постачальником відсутня.

Законних підстав відключити електроенергію у Володимира Соколова не було і на даний час вони відсутні.

Цікаво, на що ще здатні деякі аграрії та їх підлеглі задля незаконного заволодіння землею.

Виникає питання: чи вплине його тиск на депутатів місцевої ради при прийнятті відповідних рішень? Що переможе: тиск чи закон?

По темі:

1 коментар:

  1. А то ви не знаєте на що здатні аграрії заради землі. Ті кого обдурили землевласники бояться слово сказати.

    ВідповістиВидалити