четвер, 1 квітня 2021 р.

ГОЛОВА ШИШАЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СКЛАВ ПОВНОВАЖЕННЯ - У ГРОМАДІ БУТЬ ПЕРЕВИБОРИ

Голова Шишацької громади Олександр Тутка сьогодні відмовився від своїх повноважень - до перевиборів його обов'язки виконуватиме секретар селищної ради Віктор Іваненко.


Голова Шишацької селищної ради сьогодні зранку відмовився від посади і склав свої повноваження, написавши добровільну заяву про відставку.

Від сьогодні обов'язки голови за законом виконуватиме секретар селищної ради, поки на перевиборах мешканці громади не оберуть нового очільника.

Перевибори у громаді має призначити Верховна Рада України. Відомо, що народний депутат Олег Кулініч уже зареєстрував у парламенті відповідний проєкт постанови. 

Цікаво, що вчора нардеп приїжджав у Шишаки і зустрічався з керівництвом Шишацької ОТГ. Зустріч тривала у кабінеті голови допізна. Свідки повідомляють, що окрім Олександра Тутки і Олега Кулініча у розмові брали участь секретар Віктор Іваненко та заступниця голови Наталія Коротич. Можливо, голову громади якимось способом схилили до відмови від повноважень. Поки що причини такого кроку не відомі.

Відомо також, що багато його соратників серед чиновників масово пишуть заяви на звільнення. Напевно, у кабінетах місцевої влади запахло смаженим.

Також відомо, що про свою участь у перевиборах голови громади уже заявили два депутати селищної ради, лідери місцевих парторганізацій "За майбутнє" Віктор Скочко і "ОПЗЖ" Владислав Сафонов, а також громадський діяч Віталій В'юн, який вирішив балотуватися самовисуванцем і заявив, що його партія - це жителі громади.

Нагадаємо, відповідно законодавства у Верховної Ради України є 90 днів, щоб призначити перевибори. Але, так як нардеп Олег Кулініч активно лобіює цей процес, ймовірно постанову приймуть уже найближчим часом.

Про хід подальших події "Шишаччина" обов'язково оперативно повідомлятиме своїх читачів. 

А сьогодні вітаємо вас з Днем сміху та Днем народження нашого славного земляка Миколи Гоголя! Сподіваємося, наш ранковий жарт вас не засмутив, а змусив посміхнутися.

Публікація є першоквітневим жартом

5 коментарів:

  1. Ну і жарти у вас. Відверто не до сміху.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за цей пост!!! Наші місцеві "піліткритикани" поширили не читаючи. Це прекрасний урок для тих, хто читати не уміє і не бажає а тільки клацкає фейсбук.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нехай буде уроком недолугим. Розумна людина інформацію завжди перевіряє з кількох джерел, а не глухо вірить всьому, що їй попадається. А непомітити, що у статті двічі говориться, що це жарт - треба бути бараном завзятим.

      Видалити
  3. Тому жартівнику потрібно ще попрацювати

    ВідповістиВидалити