пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

КОНКУРС ПІДТРИМКИ САДИБ ЗЕЛЕНОГО СІЛЬСЬКОГО ТУРИЗМУ

На Полтавщині стартує Конкурс підтримки садиб сільського зеленого туризму з перспективою отримати фінансову допомогу на туристичну бізнес-ідею.


Мета конкурсу: підтримка представників цієї галузі на етапі започаткування власної справи. 

Організатори: Департамент культури і туризму Полтавської облдержадміністрації.

Термін проведення: травень-червень 2021 року.

Учасниками конкурсу можуть бути фізичні особи-громадяни України, які мають бізнес-ідею щодо благоустрою та облаштування садиби сільського зеленого туризму, реалізація чи розвиток якої потребує залучення інвестиційних ресурсів. Перевага надаватиметься тим, хто забезпечить створення нових робочих місць та економічний ефект від проєкту.

Участь у Конкурсі є безоплатною. Один учасник може подати на Конкурс не більше двох інвестиційних проєктів.

До участі в Конкурсі приймаються інвестиційні проєкти, реалізація яких передбачається або уже здійснюється на території Полтавської області.

Етапи проведення конкурсу

17 травня – 31 травня 2021 року

I етап (відбірковий) – прийом робіт. Учасники надсилають реєстраційну форму для участі у Конкурсі (додається) в електронній формі за адресою: polt_turizm@ukr.net.

До II етапу Конкурсу допускаються реєстраційні форми, які набрали 50 балів і вище. Реєстраційна форма для участі у Конкурсі оцінюється членом Експертного комітету, склад якого затверджено розпорядженням голови Полтавської облдержадміністрації від 12.04.2021 № 286.

01 червня – 21 червня 2021 року

II етап – проведення консультацій та навчальних тренінгів із підготовки, написання та оформлення бізнес-планів інвестиційних проєктів, за результатами яких учасники отримують відповідні сертифікати.

Тривалість консультацій та навчання – до 5 днів.

Учасники, які отримали сертифікати, підготують та оформляють бізнес-плани інвестиційних проєктів відповідно до вимог (додається), які надсилають на електронну пошту polt_turizm@ukr.net до 17-00 години 21 червня 2021 року. Роботи, надіслані пізніше вказаного терміну, не розглядатимуться.

Вимоги до оформлення тексту: шрифт TimesNewRoman, міжрядковий інтервал – 1,15, кегль – 14, поля: верхнє – 2 см, нижнє – 2 см, ліве – 2,5 см, праве – 1,5 см.

За результатами оцінювання бізнес-планів інвестиційних проєктів сформується рейтинг. Переможцем Конкурсу визнається учасник, бізнес-план інвестиційного проєкту якого отримає найвищу оцінку.

Критерії оцінювання конкурсних робіт:

Відповідність оформлення реєстраційної форми для участі у Конкурсі встановленому зразку – 20 балів.

Реалістичність та здійсненність інвестиційного проєкту з точки зору поставлених цілей та очікуваних результатів – 20 балів.

Відповідність інвестиційного проєкту  напряму "Туризм": розвиток сільських територій – підтримка садиб сільського зеленого туризму – 30 балів.

Інноваційний потенціал та інвестиційна привабливість інвестиційного проєкту – 30 балів.

Переможців Конкурсу нагородять дипломами Полтавської ОДА та грошовими преміями у розмірі:

I премія – 100 тисяч гривень;

II премія – 70 тисяч гривень;

III премія – 50 тисяч гривень.

Увага! Конкурсанти, яких визнають переможцями конкурсу (І-ІІІ премія) та які отримають фінансову підтримку, зобов’язані взяти участь у співфінансуванні свого проєкту в розмірі не менш як 50 відсотків від обсягу фінансування.

Бланк реєстрації - ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар