четвер, 4 березня 2021 р.

"ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ - КАПУТ": ЩОБ ОБРАТИ НОВОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА ГАЗУ Є 60 ДНІВ

У абонентів, які отримували природний газ від компанії "Полтавагаз збут", є 60 днів, щоб укласти договори з новим постачальником газу.


Понад 300 тисяч жителів Полтавщини лишилися без постачальника газу, - повідомляє PTV.

Постачальник газу в більшості громад Полтавській області "Полтавагаз збут" з 1 березня відмовився від постачання газу своїм споживачам.

Тимчасово, за державним страхувальним механізмом, блакитне паливо для полтавців постачатиме "постачальник останньої надії". Його функцію виконує "Нафтогаз Україна".

"Постачальник останньої надії" – це тимчасова страховка. Кожен клієнт має обрати собі ринкового постачальника. "Нафтогаз Україна" буде надавати газ 60 днів і протягом цього часу кожний має обрати собі нову компанію. За цей час споживачі мають укласти договори з новою компанією-постачальником.

Зараз на ринку країни діють близько 50 компаній, які пропонують газ клієнтам. Ознайомитися з переліком газопостачальних компаній можна онлайн на інформаційних сайтах "ГазПравда" або "Газотека". Там вказані актуальні ціни та умови, що пропонуються. Після цього необхідно зайти на сайт відповідної компанії і там лишити заявку на приєднання. 

Лишити свою заявку можна як онлайн на сайті компанії, так і особисто через банк-партнера постачальника. До звернення потрібно додати паспорт, ідентифікаційний код та документ, що засвідчує право власності.

Якщо люди не встигнуть укласти договори з новими постачальниками блакитного палива за вказаний термін, то газопостачання до їх осель буде припинене.

Нагадаємо, за спожитий природний газ у лютому потрібно сплатити до 10 березня за старими реквізитами "Полтавагаз збуту". 


По темі:

1 коментар:

  1. Якщо із сервером негаразди, то яку якість газу ви можете гарантувати?

    ВідповістиВидалити