пʼятницю, 19 березня 2021 р.

НА ШИШАЦЬКОМУ КОМБІКОРМОВОМУ ЗАВОДІ ГРАНУЛЮЮТЬ КОРМИ

На Шишацькому комбікормовому заводі встановили лінію гранулювання кормів.


Нещодавно у виробничому підрозділі  Агрофірми імені Довженка" - Шишацькому комбікормовому заводі - встановили лінію гранулювання кормів, що пресує поживну масу в циліндричні гранули відповідної довжини та діаметру. Такий корм отримують телята з 5 днів і до досягнення 2-х місячного віку.

Обслуговують лінію гранулювання Сергій Книш і Василь Товт. Налаштування обладнання у процесі виробництва здійснює механік Артем Кучін.

"Потужність лінії – 500 кілограмів гранульованого комбікорму за годину, - розповів директор підрозділу Володимир Соляник. – Наразі виготовляємо гранульовані корми для потреб нетельного комплексу та молочно-товарної ферми № 2 ВП "Шишацька" агрофірми ім. Довженка. На днях надійшло замовлення на виготовлення 3-х тонн гранульованого комбікорму від ТОВ "Хмільницьке". Так що наша продукція почала користуватися попитом.

Фахівці галузі тваринництва задоволені - відтепер вони можуть забезпечити тваринам необхідний раціон.

Фото: Астарта

Довідка. Товариство з обмеженою відповідальністю "Агрофірма ім. Довженка" є структурною одиницею агропромхолдингу "Астарта-Київ", до складу якого увійшло 2009 року. Нині у обробітку агрофірми 45 тисяч гектарів орних земель у Гадяцькому, Диканському, Зіньківському і Шишацькому районах Полтавщини.

По темі:

Агрофірма імені Довженка заготовляє корми для тварин

Агрофірма "імені Довженка" увійшла до трійки найбільших платників податків у агросфері

Шишаччина у Telegram 

Немає коментарів:

Дописати коментар