вівторок, 9 березня 2021 р.

У ШИШАКАХ ВІДКРИЛАСЯ ВИСТАВКА МІСЦЕВОЇ ХУДОЖНИЦІ НАДІЇ НАЛИВАЙКО

У Шишацькому краєзнавчому музеї відкрилася виставка місцевої художниці Надії Наливайко, яка триватиме два місяці.


4 березня у Шишацькому краєзнавчому музеї відбулася презентація виставки картин місцевої художниці Надії Степанівни Наливайко.

Виставка триватиме упродовж двох місяців - до 4 травня. Познайомитися з творчістю нашої землячки можна у робочі дні з 8 до 17 години.

Фото: Facebook

Крім цього, щочетверга у музеї в обідню перерву (з 12 години) усі, хто бажає навчитися малювати, можуть взяти участь у майстер-класі художниці. 
Участь у творчих уроках для усіх безкоштовна. 

Додаткову інформацію можна отримати, зателефонувавши до музею за номером 0535292608.


Мистецькі здібності Надія Наливайко проявила ще у дитячі роки. Вона дуже любила співати і танцювати. Свої перші кроки у світ мистецтва зробила у дитячому садку, малювала чи не найкраще у групі. Її малюнки  завжди були на виставках. 

У школі активно приймала участь в оформленні стінгазети. Надія була неймовірно активною, всіляко проявляла свої таланти. Закінчила Шишацьку музичну школу по класу бандури, згодом - Гадяцьке училище культури, хореографічне відділення.

Потім працювала у Шишацькій гімназії хореографом. Викладала основи ритміки і хореографії, створила гімназійний танцювальний ансамблю "Зірки Надії". Після цього значний час проживала і працювала за межами України.

Писати свої картини починала змальовуючи полотна відомих художників. Це - реалістичні пейзажі, портрети, абстрактні композиції. Поступово почала додавати до робіт своє власне бачення світу, індивідуальність і неповторність. 

Значна частина картин, представлених на виставці у краєзнавчому музеї, написана за останні п`ять місяців.

Немає коментарів:

Дописати коментар