четвер, 11 березня 2021 р.

ЧОМУ ВАЖЛИВО ВЧАСНО ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗНИКИ СПОЖИТОГО ГАЗУ

АТ "Полтавагаз" роз'яснив, як впливає на суми у платіжках відмова абонентів передавати показники спожитого газу або їх невчасне подання.


АТ "Полтавгагаз", якому ми платимо тариф за розподіл природного газу (за доставку), повідомляє, що коли споживачі сплачують за спожитий газ відповідно до показників свого газового лічильника, але не передають їх або передають невчасно, то обсяги споживання та суми до сплати за газ у рахунку відрізнятимуться від фактичних. 

У разі неотримання від споживача показників лічильника у вказані терміни "Полтавагаз" визначає прогнозований місячний об'єм споживання газу - за групою споживання, до якої віднесено споживача, та середньостатистичним річним профілем споживання газу в розрізі місяців.

Щоб уникнути непорозумінь з газопостачальником при нарахуванні ним плати за газ, кожен побутовий споживач зобов’язаний передавати Оператору ГРМ – АТ "Полтавагаз" – фактичні показники, зафіксовані станом на 1 число, протягом перших 5 днів кожного місяця.

Передати показники можна цілодобово, зручним способом:



- за номером Кол-центру АТ "Полтавагаз" (безкоштовно) 0800508104, скориставшись голосовим меню (попередньо обрати управління газового господарства та свій район);
 
- за допомогою автовідповідача (безкоштовно): 0800501507;

- за допомогою смс-повідомлення на номер 0676275637 (у форматі: *код бази (району)*номер особового рахунку*показник#). 

Уважно перевіряйте надану інформацію - це впливає на коректність подальших нарахувань.

Також, нагадаємо, що постачальник природного газу "Полтавагаз Збут" відмовився обслуговувати абонентів. Щоб обрати нового постачальника у споживачів Полтавщини є 60 днів. Як це зробити - читайте ТУТ.

2 коментарі:

  1. При чому тут наші показники?Доставку нараховують за минулий газовий рік.Потім добавляють скільки придумають, якоби множать на коефіцієнт хоть це неправомірно.І нараховують що захочуть.От і вся математика

    ВідповістиВидалити
  2. А чого ж поспішили рахунки віддати за березень?Де тоді ті гроші опиняться?

    ВідповістиВидалити