середу, 17 березня 2021 р.

У ШИШАЦЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ДВОЄ ДЕПУТАТІВ СКЛАДУТЬ ПОВНОВАЖЕННЯ

У Шишацькій селищній раді двоє депутатів від партії "ОПЗЖ" позбудуться повноважень.


Депутати Шишацької селищної ради від "Опозиційної платформи За життя" Олег Зуб і Маргарита Яворовська написали заяви про припинення депутатських повноважень. 

Найближчими днями це питання розгляне селищна рада на позачерговій 6 сесії. 

Після прийняття рішень про позбавлення депутатів повноважень, Шишацька селищна територіальна виборча комісія на своєму засіданні визначить двох нових депутатів, наступних за черговістю у партійному списку, відповідно результатів місцевих виборів.

Виходячи з кількості отриманих голосів кандадатами у депутати від партії "ОПЗЖ", депутатами селищної ради можуть стати Юрій Анатолійович Мирошниченко і Віталій Валентинович Коробка.

Нагадаємо, Шишацька селищна територіальна виборча комісія також має зареєструвати нового депутата від партії "Довіра" замість Наталії Коротич та депутата від партії "Слуга Народу" замість Світлани Воротинцевої, у зв'язку з призначенням їх на посади заступників голови селищної ради.

Також, до депутатських повноважень незабаром має приступинити новий депутат від "Довіри" Зоя Семидідько, обрана після складання депутатських повноважень Світланою Шрамко, котру затвердили старостою Покровського.

Як бачимо, формування місцевої влади у Шишацькій громаді ще не завершене. І нас ймовірно чекають ще неодноразові зміни у керівному складі та у складі депутатського корпусу.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар