вівторок, 23 березня 2021 р.

НА ШИШАЧЧИНІ ЗБИРАЮТЬСЯ РЕМОНТУВАТИ ДОРОГУ "ШИШАКИ - ЯРЕСЬКИ"

На Шишаччині ремонтуватимуть дорогу "Шишаки - Яреськи", але не капітально - лише лататимуть ями та проведуть вирівнювальні роботи.


Ми вже повідомляли, що цього року планується ремонт автодороги "Шишаки - Яреськи". Як виявилося, ремонт не буде капітальним - на дорозі просто проведуть ямковий ремонт та частково вирівняють верхній шар покриття.

В Управлінні житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Шишацької селищної ради нині триває підготовка до запланованого цьогоріч ремонту доріг. 

Спільно з представниками технагляду Агентства місцевих доріг Полтавської області провели обстеження шляху з Шишаків до станції Яреськи. Визначили його найпроблемніші місця, склали дефектні акти та узгодили обсяги дорожніх робіт на суму близько 6 млн гривень. 

За ці кошти частково проведуть ямковий ремонт, окремими ділянками – суцільне вирівнювання верхнього шару асфальтованого покриття дороги від Шишацької школи до Яреськівського цукрового заводу. Ремонт цього автошляху відбудеться за співфінансування Агентства місцевих доріг та Шишацької селищної ради. З бюджету громади вже перерахували перший внесок – один мільйон гривень.

Крім цього, на дороги комунальної власності в населених пунктах громади у селищному бюджеті передбачили 4 528 000 гривень. При визначенні конкретних вулиць враховували звернення громадян та старост. Нині Управління складає дефектні акти та готує документи для  проведення тендерів.

Про якісь ремонтів, які здійснює Управління ЖКГ, архітектури та містобудування Шишацької селищної ради під керівництвом Дмитра Петренка, ми вже розповідали у публікаціях про ремонт вулиці Глибокий Яр у Пришибі та провулку Партизанського у Шишаках. І таких прикладів набагато більше.

По темі:

3 коментарі:

  1. Чи передбачені кошти на асфальтне покриття частини дороги по вул.Віктора Карпенка у с.Дмитрівка?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Списки доріг, які ремонтуватимуться, селищна рада не показувала. Як буде це відомо, ми відразу оприлюднимо.

      Видалити
  2. Як завжди сміттям засиплять, а 6млн поділять.

    ВідповістиВидалити